måndag 10 januari 2011

Premiär

Då var premiären över, vilken dag. Det blev en kall och vindig premiär med Anders på sydkusten. Vinden var omkring 5-10m/s och med ganska mycket moln på himmeln. vatten var lite grumligt men det var inga problem.

Två små hugg blev det i varje fall men inga landade fiskar. Det är en otroligt skön känsla att säsongen nu är igång, och att det på sydkusten till stora delar är isfritt.

På plus sidan fick jag även tillfälle att testa min nya Simms Daypack, och som vanligt levererar Simms. en fantastisk vän att ha med sig när man är ute hela dagen. Både matsäck och redskap fick plats, och utan att vara en börda. Man kan med lätthet ha denna säck på sig en hel dag på kusten, och efteråt inse att allt man har haft i säcken är fortfarande torrt. Vad som sen är än bättre är den lilla magväska som kan köpas till och fästas fram till på ryggsäcken. Flugaskar och andra nödvändiga och icke så nödvändiga artiklar får plats i denna. Och tillgängligheten i denna lilla "magsäck" är fantastisk även när det går vågor och blåser på kusten.

Så ja första inlägget är nu gjort och nästa tur är redan planerad. Varje resa till kusten kommer nu att dokumenteras för alla er som vill följa oss på kusten.

Tack... C




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar